Denna webbplats använder cookies för att förbättra din surfupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du bruket av cookies på din enhet såsom det beskrivs i våra Regler för cookies.

Recensioner

9,0 Recensionsbetyg
Betygsfördelning
Städning
9,4
Bekvämlighet
8,7
Boendets läge
8,7
Faciliteter
8,2
Personal
9,8
Prisvärt
9,0
Recensioner
    Mats
    se
    5,8
    18 september 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Sofie
    se
    10
    3 september 2017
    Uteduschen vad underbar!
    Evelina Wedin
    se
    10
    26 augusti 2017
    Helt fantastisk miljö!
    Helt fantastisk miljö både inne och ute. Bastu med utedusch, helt fantastiskt! Inte långt in till centrum och ett flertal restauranger, värden var snäll nog att låna oss ett par cyklar och det tog inte mer än 10 minuter in till Höganäs. Hit kommer vi gärna tillbaka!
    Ulla
    se
    7,9
    13 augusti 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Malin
    se
    9,6
    8 augusti 2017
    Utmärkt!
    Vackert och mysigt! Fantastiskt fint och smakligt inrett vilket gav stort mervärde! Mycket sköna sängar! Var först lite skrptisk till utomhusduschen men blev frälst! Enkel men mkt god frukost för liten extra peng! Så värt d!
    Jessika
    se
    10
    7 augusti 2017
    Fantastiskt:-)
    Finns inget negativt att säga:-)
    Är ni i Höganäs nån gång, sov på Fröken Hjorts bed and breakfast....så sover ni som en stock och vaknar till vinden som går genom sädesfälten....lugnare och mer givande än ett hotell. Rum som gör en lugn utan en massa överdriven lyx. Lyxen ligger i det enkla....som en klädhängare som hänger i rep från taket...vita väggar och ett takfönster med utsikt att dö för....en utedusch där man står helt oskyddad och duschar mot stora öppna fält och hagar med hästar....varje detalj är vacker och genomtänkt....ägare som kommer och möter dig vid bilen när du kommer och är så trevliga att du blir avslappnad och glad.,,,åk hit, ni blir inte besvikna!💗
    se
    8,3
    2 augusti 2017
    Opraktiskt med dusch i annat hus. Svårt att hitta dit, ej skyltat.
    Fräscht och snyggt.
    Christer
    se
    6,2
    1 augusti 2017
    Utrustningen i rummen och i dusch samt wc-rummen var för dålig. Saknades något att lägga väskor o kläder på samt möjlighet att hänga upp saker i duschrummet.
    Bra sängar, lugnt och tyst. Familjärt med bra läge på landet med närhet till centrum
    Lisa och Sebastian
    se
    9,2
    1 augusti 2017
    Lantligt och charmigt boende
    Bra läge, trevligt bemötandet, lugnt, sköna sängar och god frukost. Dessutom en otroligt fin miljö både inne och ute.
    Ida
    se
    8,8
    28 juli 2017
    Fantanstiskt B&B!
    Superfint ställe, helt i min smak. Snyggt och smakfullt inredda rum och sociala ytor. Ligger vackert till på landet men med närhet till Höganäs och Viken. Toppenfrukost! Åker gärna tillbaka och kan varmt rekomendera.
    se
    8,8
    27 juli 2017
    Saknade en riktig byrå eller bänk på rummet, speciellt om en stannar längre än en natt. Fanns ingen tv i sällskapsrummet men gjorde inget för egen del då jag hade med datorn ändå.
    Mysigt och rustikt ställe (hipstervarning enligt vissa) med jättetrevliga värdar och med bla höns som strövar fritt. Lantidyll.
    Taina
    se
    10
    24 juli 2017
    Trevligt boende på ett lantligt läge nära centrum
    Trevligt värdpar, hönsen roliga att se på, fin utsikt från rummet och från gemensamma utrymmen! Trots det lantliga läget tog det bara 5 min att köra dit från Höganäs centrum!
    Vesa
    se
    9,6
    23 juli 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se
    9,6
    21 juli 2017
    Åk hit!
    Underbart ställe! Lugnt. Jättetrevligt bemötande
    Thomas
    se
    10
    17 juli 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Ingela
    se
    7,1
    17 juli 2017
    Teaterbesök
    Duschmöjligheten. Att bara ha en utedusch är inte ok för det priset.
    Mycket bra säng och sköna sängkläder.
    Kerstin
    se
    9,2
    16 juli 2017
    Rofyllt mitt i naturen!
    Önskar starkare ljus i toalettrummet, samt krok till handduken i duschrummet!
    Fantastiska rum i avskalad stil - underbara linnelakan. Total avkoppling med djur och natur. Mkt trevlig ägare - lugn och lagom pratsam.
    Tomas
    se
    9,6
    13 juli 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Elisabeth
    se
    9,2
    10 juli 2017
    Mysigt och charmigt🤗👍
    Andreas
    se
    10
    3 juli 2017
    Fräscht och mysigt.
Laddar recensioner
Stäng